Waarom Autorijschool Timea?

Autorijschool Timea lesauto2

Bij Autorijschool “Timea” ben jij op het juiste adres.
Omdat ik les geef zoals ik zelf les zou willen krijgen.
Ik heb goede mensenkennis en inlevingsvermogen.
Ik ben geduldig en aan mij mag je alles vragen.
Omdat ik twee jaar psychologie gestudeerd heb, begrijp ik iets meer van jou en over jouw situatie als leerling in de auto dan een gemiddelde rijinstructeur.

Jouw lessen duren 60 minuten.
Je hebt altijd de zelfde rijinstructeur.
Je lest altijd met de zelfde lesauto.
Je krijgt alle benodigheden wat nodig is om snel en effectief te kunnen leren autorijden.

Autorijschool Timea geeft rijles in de omgeving van Delft, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leidschendam, Leiderdorp, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Pijnacker, Rijnsburg, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer. Ook Spoedcursus, Faalangst, Rij-angst, opfriscursus, Rijbewijs in 10 dagen, Rijlessen op maat, Ruime keuze uit verschillende pakketten.
Tel: 0619854886
Mail: info@autorijschooltimea.nl