Je rijbewijs in 10 dagen

In 10 dagen je rijbewijs? Autorijschool Timea zorgt ervoor!

 


Eén van de populairste cursussen van Autorijschool Timea Leidschendam is de spoedcursus. Binnen 10 dagen zorgen we ervoor dat jij jouw rijbewijs haalt.
In die 10 dagen krijg je ongeveer dertig rijlessen en een CBR-praktijkexamen. Alle andere mogelijkheden kan je overleggen met de rijinstructeur. 

Waarom?

Een spoedcursus is ideaal als je snel je rijbewijs wil halen, bijvoorbeeld wanneer je jouw rijbewijs nodig hebt voor een nieuwe baan. Anderen vinden het leuk om zo snel mogelijk na hun 17e verjaardag te rijden. Ook dan is een spoedcursus de beste optie.

Wanneer?

Houd er rekening mee dat een spoedcursus een pittige cursus is. Stel, je gaat naar school, dan is het aan te raden om de spoedcursus in een vakantie of lesvrije week te doen. Hierbij kun je denken aan de kerstvakantie, de herfstvakantie, de voorjaarsvakantie of in de zomervakantie. Als je van plan bent om een spoedcursus te doen, neem dan op tijd contact op met Autorijschool Timea. Zo kunnen wij alvast een praktijexamen plannen en een rijinstructeur regelen.

Het 10 daagse rijbewijs pakket 1 bestaat uit 20 rijlessen en kost €999

In het pakket inbegrepen:
Intake rijles t.w.v. €50
20 rijlessen t.w.v. €840
Een rijles voor het examen t.w.v. €42
Examen t.w.v. €199
Eigen gezondheidsverklaring: t.w.v. €27

Het 10 daagse rijbewijs pakket 2 bestaat uit 30 rijlessen en kost €1.440

In het pakket inbegrepen:
Intake rijles t.w.v. €50
30 rijlessen t.w.v. €1260
Een rijles voor het examen t.w.v. €42
Examen t.w.v. €199
Eigen gezondheidsverklaring: t.w.v. €27

Wil je extra lessen bovenop je spoedopleiding? Dan betaal je €42 per les. Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen.

Hoe lang?

Een spoedcursus vindt in 10 dagen plaats. Heb je liever dat deze periode iets langer is? Dan verdelen we de twintig of dertig rijlessen over twee of drie weken. Bij rijschool Timea Leidschendam stellen we ons flexibel op en houden rekening met jouw rooster of stage.

Wat moet jij voor die tijd doen?

Voordat je aan je spoedcursus begint, moet je jouw theorie-examen gehaald hebben. Dat is de eerste stap. Pas hierna kunnen we de spoedcursus met je afnemen. Zoals je weet zonder theorie certificaat kan je geen praktijk examen doen.

Is een spoedcursus moeilijk?

Nee, maar je moet zin hebben in een intensief leertraject. Tijdens een spoedcursus zit je al snel veel uurtjes per dag achter het stuur. Als je van jezelf weet dat jij je niet goed kunt concentreren, dan is het beter om te kiezen voor andere lespakket.

Voor meer informatie bel of stuur een e-mail.
Tel:0619854486
E-mail:info@autorijschooltimea.nl

Autorijschool Timea geeft rijles in de omgeving van Delft, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leidschendam, Leiderdorp, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Pijnacker, Rijnsburg, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer. Ook Spoedcursus, Faalangst, Rij-angst, opfriscursus, Rijbewijs in 10 dagen, Rijlessen op maat, Ruime keuze uit verschillende pakketten.
Tel: 0619854886
Mail: info@autorijschooltimea.nl