Spoedcursus

Hoe haal je je rijbewijs met een spoedopleiding? Spoedcursus in 5, 8 of 10 dagen

Spoed cursusJe bent net 16,5 jaar jong geworden en je wilt graag snel je rijbewijs halen. Of je hebt gewoon snel je rijbewijs nodig, bijvoorbeeld voor je werk of die nieuwe baan. En 1 keer in de week een rijles volgen zie je niet zitten. Je wilt intensief en meerdere keren per week rijlessen. Op de gebruikelijke manier van elke week een rijles, duurt je rijopleiding gemiddeld een maand of negen, tot een jaar.

Maar met de spoedopleiding kan het binnen enkele weken en zelfs een 5, 8 of 10 daagse spoedcursus is mogelijk bij Rijschool Timea Leidschendam.
Voorwaarden om snel je rijbewijs te halen zijn er natuurlijk wel. Meerdere uren achter elkaar rijden is zwaarder, zeker voor beginners. Maar het is al weer beter te doen voor leerlingen die misschien al eerder rijles hebben gehad, of misschien zelfs al een keer CBR examen hebben gedaan. Heb je rijles ervaring, dan benut je meer tijd voor het verkeer rondom. De bediening van de auto is geen probleem meer en alle aandacht is er voor de openbare weg. Nog een tip is om overdag en op doordeweekse dagen te lessen. Van maandag t/m vrijdag is meer verkeer op de weg, dus krijg je vanzelf meer verschillende verkeerssituaties. Hierdoor wordt je vaker op de proef gesteld en ben je beter voorbereid op je CBR examen.

Eerst je theorie halen en dan een spoedcursus

Naast een intensief rijles programma is het ook verstandig om alvast je theorie geleerd te hebben en nog beter is het, om bij aanvraag van een spoedcursus, in het bezit te zijn van je theoriecertificaat. Laat geen kostbare lesuren verloren gaan omdat je de verkeersregels en borden nog niet kent. Tot slot sluit ik af met het beste advies en waar je mee moet beginnen en dat is een intake rijles.

Tips voor een spoedcursus:

  • Start met een proef rijles (intake), voor advies over het aantal rijlessen en om te beoordelen of een spoedcursus jou rijopleiding is.
  • Bij aanvang van de spoedcursus, kun je het beste het theoriecertificaat al op zak hebben.
  • Volg je rijlessen overdag en bij voorkeur op doordeweekse dagen.
  • Spreek voor je rijlessen met je rijinstructeur centraal in het CBR examengebied af. Voorkom heen en weer rijden.

Je rijbewijs in 10 dagen halen, zonder wachttijd

Bij rijschool Timea Leidschendam kan je heel snel je rijbewijs halen met een spoedcursus, er is geen wachttijd en je kan direct met je spoedcursus starten.
Meld je nu aan!
E-mail: info@autorijschooltimea.nl
Tel: 0619854886

Autorijschool Timea geeft rijles in de omgeving van Delft, Den Haag, Katwijk, Leiden, Leidschendam, Leiderdorp, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Pijnacker, Rijnsburg, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer. Ook Spoedcursus, Faalangst, Rij-angst, opfriscursus, Rijbewijs in 10 dagen, Rijlessen op maat, Ruime keuze uit verschillende pakketten.
Tel: 0619854886
Mail: info@autorijschooltimea.nl