Over Autorijschool Timea

 

 

Autorijschool Timea is een professionele rijschool.
Dit wil zeggen dat ik een beroepsopleider, stagementor en faalangst rijinstructeur ben.
Hieruit mag ook blijken dat ik het vak zeer serieus neem.
Om mijn bevoegdheid te kunnen behouden moet ik om de 5 jaar examen doen, en in de tussentijd opfris cursussen volgen. Na jaren ervaring in loondienst heb ik besloten om mijn eigen rijschool te beginnen.

De afgelopen jaren heb ik rijlessen gegeven in Wassenaar, Leiden, Zwolle en Hoogeveen.

Wie ben ik?
Ik ben Timea Varga, 39 jaar jong en moeder van twee kinderen.
Ik heb VWO gestudeerd en mijn diploma behaald. Eerder heb ik in het kabinet van onderwijs gewerkt.

Waarom ben ik rijinstructeur geworden?
Omdat ik het heel erg leuk vind om mensen opleiden tot een verantwoordelijke, veilige bestuurder. Je leert niet alleen een motorvoertuig bedienen, maar veel meer. Je leert o.a. omgaan met fouten van anderen en situaties voorspellen in het verkeer. Jij leert tijdens het rijden niet te denken in problemen, maar in oplossingen.

Wat is mijn doel?
Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen veilig te leren rijden en een voorbeeld voor andere bestuurders te zijn.

Autorijschool Timea 
Tel: 0619854886
Mail: info@autorijschooltimea.nl